گرانول گوجه، گرانول پیاز، گرانول سیر، پاپریکا، گل ختمی، تخم گشنیز
زردچوبه
موسیر، شنبلیله، مرزه، ترخون
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
130گرم
160گرم
100 گرم
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
در جای خشک و خنک نگهدار شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
انواع املت
اکثریت غذاهای ایرانی
ماست، غذای محلی