زنجبیل، برگ بو، موسیر، فلفل سیاه، زیره، جوزهندی، رزماری، لیموعمانی، خردل
گرانول گوجه، گرانول پیاز، گرانول سیر، پاپریکا، گل ختمی، تخم گشنیز
موسیر، شنبلیله، مرزه، ترخون
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
130 گرم
130گرم
100 گرم
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهدار شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
طعم دار کردن ماهی و مرغ
انواع املت
ماست، غذای محلی