زنجبیل، زردچوبه، جوز هندی، هل، رازیانه، برگ بو، پونه کوهی، پاپریکا قرمز، گل محمدی، میخک، سیاه دانه، فلفل سیاه، تخم گشنیز، خردل، گل ختمی، لیمو، دارچین، گلرنگ، زیره سبز و سیاه
زردچوبه
دانه خردل
جوز هندی
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
140گرم
160گرم
190 گرم
150 گرم
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
خوراک های تند
اکثریت غذاهای ایرانی
مرغ، ماهی
انواع پلو مخلوط، انواع خورشت