زنجبیل، زردچوبه، جوز هندی، هل، رازیانه، برگ بو، پونه کوهی، پاپریکا قرمز، گل محمدی، میخک، سیاه دانه، فلفل سیاه، تخم گشنیز، خردل، گل ختمی، لیمو، دارچین، گلرنگ، زیره سبز و سیاه
زردچوبه
شوید، سیر
فلفل دلمه ای سبز، قرمز، سیر
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
140گرم
160گرم
100گرم
130 گرم
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
خوراک های تند
اکثریت غذاهای ایرانی
سیب زمینی سرخ شده، نان سیر، ماهی
لازانیا، ماکارانی، انواع خوراک