زنجبیل، زردچوبه، جوز هندی، هل، رازیانه، برگ بو، پونه کوهی، پاپریکا قرمز، گل محمدی، میخک، سیاه دانه، فلفل سیاه، تخم گشنیز، خردل، گل ختمی، لیمو، دارچین، گلرنگ، زیره سبز و سیاه
فلفل سیاه
گرانول گوجه، گرانول پیاز، گرانول سیر، پاپریکا، گل ختمی، تخم گشنیز
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
140گرم
170 گرم
130گرم
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و یا مستقیم به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهدار شود
خوراک های تند
غذاهای سنتی و کلاسیک
انواع املت