زنجبیل، برگ بو، موسیر، فلفل سیاه، زیره، جوزهندی، رزماری، لیموعمانی، خردل
زردچوبه
گرانول گوجه، گرانول پیاز، گرانول سیر، پاپریکا، گل ختمی، تخم گشنیز
آویشن، جوز هندی، فلفل سیاه، سیر، پاپریکا، رزماری، تخم گشنیز
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
130 گرم
160گرم
130گرم
120گرم
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهدار شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
طعم دار کردن ماهی و مرغ
اکثریت غذاهای ایرانی
انواع املت
فست فود