زنجبیل، برگ بو، موسیر، فلفل سیاه، زیره، جوزهندی، رزماری، لیموعمانی، خردل
زردچوبه
دانه خردل
فلفل سیاه
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
130 گرم
160گرم
190 گرم
170 گرم
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و یا مستقیم به غذا اضافه نمایید
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
طعم دار کردن ماهی و مرغ
اکثریت غذاهای ایرانی
مرغ، ماهی
غذاهای سنتی و کلاسیک