زنجبیل، برگ بو، موسیر، فلفل سیاه، زیره، جوزهندی، رزماری، لیموعمانی، خردل
شوید، سیر
زردچوبه
فلفل سیاه
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
130 گرم
100گرم
160گرم
170 گرم
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و یا مستقیم به غذا اضافه نمایید
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
طعم دار کردن ماهی و مرغ
سیب زمینی سرخ شده، نان سیر، ماهی
اکثریت غذاهای ایرانی
غذاهای سنتی و کلاسیک