گرانول گوجه، گرانول پیاز، گرانول سیر، پاپریکا، گل ختمی، تخم گشنیز
زردچوبه
زنجبیل، برگ بو، موسیر، فلفل سیاه، زیره، جوزهندی، رزماری، لیموعمانی، خردل
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
استوانه شیشه ای با ارتفاع 14
130گرم
160گرم
130 گرم
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
برای خروج عطر و طعم بهتر لطفا در روغن تفت دهید و سپس به غذا اضافه نمایید
در جای خشک و خنک نگهدار شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگهداری شود
انواع املت
اکثریت غذاهای ایرانی
طعم دار کردن ماهی و مرغ